Over mij

Een kleine, maar fijne twintigjarige Belg met een groen hart, schrijft met veel plezier deze blog. BySilke bestaat uit een gezonde portie van mijn leven als student in Gent, fotografie, mijn reizen en andere leuke zaken die mijn pad kruisen.

Al van kleins af aan zat ik graag met een pen in de hand om verhaaltjes te schrijven over gebroken paaseitjes en olifantjes. Daarnaast vond ik het ook leuk om te lezen, vooral dan de dagboek-boeken (als dat al een woord is). Toen ik het internet ontdekte, keek ik graag naar YouTubers en ontdekte onlangs ook de wereld van het bloggen. In de studierichting die ik volg, Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Gent, krijg ik bovendien niet echt de kans om mijn creativiteit te gebruiken, want naast het schrijven van wetenschappelijke papers schrijf ik ook graag wat meer journalistiek. Allemaal redenen waarom ik deze blog begonnen ben in september 2014.

Heb je tips of opmerkingen? Wil je graag een e-mailconversatie hebben -ik hou van mailtjes-? Heeft u als bedrijf interesse in een samenwerking? Ik ben steeds bereikbaar op bysilke@hotmail.com.

Liefs

Silke

Twitter & Instagram

DISCLAIMER: Alles wat ik op mijn blog heb neergeschreven, heb ik zelf bedacht (tenzij anders vermeld) en mag bijgevolg niet worden overgenomen zonder nadrukkelijke toestemming.

Alsook voor mijn foto’s geldt dat deze (tenzij anders vermeld) door mijzelf zijn gemaakt en ik bijgevolg de eigenaar ben van de auteursrechten. De foto’s mogen niet overgenomen worden zonder nadrukkelijke toestemming.

Indien ik producten bespreek, geef ik steeds mijn eerlijke mening. De wijze waarop de producten werden verkregen, heeft hier absoluut geen invloed op.

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s